Copane de pui la cuptor în crustă de pesmet

copane pui pesmet jpeg

Sunt mai multe feluri în care poţi prepara această reţeta. Ceea ce o face însă diferită de celelalte este tocmai prepararea împreună cu muştar şi maioneză.

Ingrediente

1/4 cană maioneză 1/4 cană muştar (de bună calitate) sau de boabe de muştar 2 linguriţe sos Worchestershire 3/4 cană pesmet 2 linguri ceapă verde tocată sare 6 copane de pui ulei

Mod de preparare

Pune grătarul la al treilea nivel în cuptor. Încinge-l.Unge o tavă cu grăsime sau tapeteaz-o cu hârtie de copt şi ulei.

Amestecă maioneza, muştarul şi sosul într-un bol. Apoi, amestecă pesmetul şi ceapa tocată într-un alt vas.

Presară sare pe fiecare copan. Unul câte unul îl dai prin amestecul de maioneză, acoperi bine, apoi le dai prin amestecul de pesmet. Pui bucăţile de carne în tavă.

Laşi la cuptor 20-25 de minute, până când se pătrund.

sursa: simplyrecipes.com