Cornuleţe cu rahat

1 captura de ecran din 2019 07 12 la 19 14 24 png png

Citititoarea Click! Poftă Bună! Chirita Ionela Madalina din Judetul Olt ne-a trimis o reţetă delicioasă de cornuleţe cu rahat, perfectă pentru orice ocazie în care avem poftă de ceva dulce.

Cornulete cu rahat ingrediente:

1 cană ulei

3/4 cană apă minerală

1 cub drojdie proaspătă

1 esenţă vanilie

2 pliculeţe zahăr vanilat 

făină   

Mod de preparare:

Se framantaă bine toate ingredientel şi se întinde coca cu sucitorul pe masă şi se taie coca fâşii, apoi fâsiile tăiate romburi, iar fiecare romb se  taie pe diagonală.

Se pune rahat pe fiecare triunghi obtinut si se ruleaza.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se aseaza cornuletele.Se coc la 200°timp de 20min!Se pudreaza cu zahar pudra cu aroma de vanilie.