Cotlet de porc cu ciuperci

Rapid şi uşor de preparat, cotletul de porc este extrem de gustos. Alege să îl combini cu ciuperci, pentru un plus de savoare.
De ce ai nevoie pentru a pregăti cotlet de porc cu ciuperci
4 cotlete de porc
sare şi piper după gust
1 ceapă, tăiată rondele
sos de usturoi, după gust
200 g ciuperci
50 ml sos de ciuperci sau supă cremă de ciuperci
Cum prepari cotletul de porc cu ciuperci
Condimentează cotletul de porc cu sare, piper sau alte mirodenii după gust.
Într-o tigaie mai mare, găteşte la foc mediu cotletele de porc, până când încep să se rumenească. Adaugă ceapa şi ciupercile şi ţine-le pe foc pentru 1-2 minute. Toarnă crema de ciuperci peste cotlete, reducând puţin temperatura focului. Lasă-le să se pătrundă bine încă 20 de minute. Serveşte cu sos de usturoi, după gust.
Sursa http://allrecipes.com