Cum găteşti omletă din tofu, ceapă şi ardei

Dacă ai devenit vegetariană ori pur şi simplu vrei să mănânci mai sănătos atunci încearcă această reţetă de omletă din tofu, ceapă şi ardei. Se găteşte uşor, e sănătoasă şi are numeroase beneficii pentru organism.
Omletă din tofu, ceapă şi ardei - ingrediente necesare:
- 150 de grame de tofu - o linguriţă de ulei de măsline - o ceapă sau două fire de ceapă verde - un ardei - două ciuperci - câteva fire de pătrunjel verde - curry
Omletă din tofu, ceapă şi ardei - mod de preparare:
Scurge tofu, după care mărunţeşte-l folosind o furculiţă, iar apoi pune-l într-o tigaie cu o lingură de ulei.
Adaugă apoi un praf de curry, pentru un plus de savoare şi lasă totul la călit. Amestecă, însă, din când în cât, ca să nu se lipească.
Adaugă apoi ceapă şi ardei tăiate mărunt şi lasă totul la călit pentru cinci minute.
Ulterior, adaugă, dacă vrei, câteva felii de ciuperci şi pătrunjel ori mărar tocat mărunt.
Poftă bună!