Cum se prepară cartofi copţi cu gorgonzola
Cartofii copţi sunt mai gustoşi dacă îi găteşti cu tot cu coajă, iar acoperiţi de un strat generos de brânză gorgonzola, care este foarte moale şi se topeşte uşor, se transformă într-un adevărat deliciu.
De ce ai nevoie pentru a pregăti cartofi copţi cu gorgonzola
7 cartofi roşii sau noi, feliaţi
1 ceapă, taiată rondele
100 g brânză gorgonzola
sare, după gust
piper, după gust
oregano, după gust
Cum pregăteşti cartofii copţi cu gorgonzola
Amesteci într-o tavă cartofii şi ceapa şi condimentezi cu sare, piper şi oregano, după gust. Presari brânza gorgonzola mărunţită pe deasupra. Înfăşori tot conţinutul într-o folie de aluminiu specială, care nu se lipeşte.
Încălzeşti cuptorul la 170 de grade. Dai la copt 1 oră. Serveşti cu extra oregano, dacă doreşti.
Sursa http://www.ohmy-creative.com