Cum se prepară tacos de pui

Din aromata bucătărie mexicană, vine acest preparat bun de să te lingi pe degete. Iată cum se prepară tacos de pui!
De ce ai nevoie pentru tacos de pui
1 kg piept de pui dezosat
3 linguri ulei
100 ml zeamă de lime
50 g miere
2 linguriţe boia de ardei iute
3-4 căţei de usturoi
½ linguriţă chimen
coriandru tocat
1 praf de sare
12 felii tortilla
Pentru salată
400 g varză tocată
200 g varză roşie tocată
1 morcov ras
1 măr ras
100 g sos uşor picant
sare
piper
Cum se prepară tacos de pui
Amesteci 2 linguri de ulei cu sucul de lime, mierea, boiaua de ardei, usturoiul pisat, coiandru, chimen şi sare, după gust. Dai deoparte un sfert din marinadă. Cu restul de marinadă freci carnea de pui şi o ţii la frigider cel puţin o oră.
Amesteci toate ingredientele pentru salată şi le dai la rece.
Încingi uleiul rămas şi căleşti pieptul de pui feliat până când se rumeneşte. Din când în când îl ungi cu marinada rămasă. Toci carnea, o pui în feliile de lipii calde şi aşezi deasupra salată.