Cum se prepară Tiganites, gogoşile greceşti cu dulceaţă de struguri

gogosi jpeg

Pot fi servite atât la micul dejun, cât şi la desert. Sunt atât de bune încât nu ai crede că sunt preparate doar din ingrediente de post.

De ce ai nevoie pentru gogoşi greceşti

400 g făină

1 linguriţă drojdie uscată

2 linguri zahăr

200 ml apă

sare

ulei, pentru prăjit

dulceaţă de struguri, pentru servit

Cum se prepară gogoşile

Cerni făina de două ori într-un vas. Adaugi drojdia şi zahărul şi amesteci. Torni apa călduţă, adaugi sarea şi frămânţi până când obţii un aluat omogen, nu foarte moale, pe care-l laşi la crescut 30 de minute.

Încingi uleiul în tigaie. Întinzi o foaie nu foarte subţire din aluat, o decupezi şi pui gogoşile pe baia de ulei. Le ţii până când se rumenesc pe ambele părţi, apoi le scoţi pe şervete din hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.

Le serveşti cu dulceaţă de struguri.

Sursa http://amateurcookprofessionaleater.blogspot.ro

http://amateurcookprofessionaleater.blogspot.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg