Desert cu ananas şi cremă de brânză fără coacere

Ai mânca ceva dulce, dar nu ai timp de frământat, nici de stat pe lângă cuptor? Încearcă o prăjitură la borcan, rapidă şi delicioasă: desert cu ananas şi cremă de brânză.
Ingrediente
750 g biscuiţi graham sfărâmaţi
150 g unt topit
1 kg ananas în compot
200 g smântână 35%
230 g cremă de brânză
1 linguriţă de zahăr
100 g fulgi de nucă de cocos
Mod de preparare
Într-un vas mare, amesteci biscuiţii cu untul până se omogenizează.
Ananasul îl pui aproximativ 15 minute într-o tigaie neaderentă, pe foc mic, până se înmoaie. Baţi smântâna cu mixerul până devine frişcă, apoi încorporezi crema de brânză şi zahărul.
Pui într-un borcan un strat de biscuiţi, unul de ananas, unul de cremă de brânză şi alternezi până ajungi la capăt. Decorezi cu fulgi de cocos.