Desert rapid cu fructe de pădure

Prepară-ţi în orice moment al zilei un desert rapid cu fructe de pădure, brânză de vaci şi... paste. Combinaţia e absolut delicioasă!
Ingrediente: 300 g paste (tagliatelle), 5 ouă, 500 g brânză proaspătă de vaci, 100 g zahăr, 1 pliculeţ zahăr vanilat, 100 g unt, 2 linguriţe mac, 50 g zahăr pudră, aromatizat cu vanilie, 300 g fructe de pădure proaspete sau congelate
Număr porţii: 4
Timp de preparare: 60 min
Dificultate: mică
Mod de preparare:
Fierbi al dente pastele în apă cu sare urmând instrucţiunile de pe ambalaj, apoi le strecori. Amesteci într-un castron brânza bine scursă cu zahărul şi zahărul vanilat adaugi gălbenuşurile, macul, amesteci, iar la sfârşit încorporezi albuşurle bătute spumă tare.
Torni compoziţia peste paste şi le amesteci uşor. Torni compoziţia într-o formă rotundă unsă generos cu unt, iar deasupra aşezi restul de unt tăiat bucăţele.
Introduci forma la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 35-40 de minute. Când este gata, o garniseşti cu fructe de pădure proaspete (sau congelate, dar scurse bine) şi o pudrezi cu zahăr aromatizat cu vanilie.