Farfalle cu pere şi gorgonzola

1 captura de ecran din 2019 05 20 la 16 24 24 png png

Un preparat extrem de fin şi potrivit pentru o cină festivă, aceste paste se combină perfect cu brânza sărată şi cu dulceaţa perelor.

Ingrediente pentru farfalle cu pere şi gorgonzola:

150 g farfalle 75 g brânză gorgonzola 1/2 cicoare de grădină 2 pere coapte 30 g nuci

Mod de preparare:

Găteşte pastele într-o oală cu apă şi sare conform instrucţiunilor de pe pachet, păstrând o ceaşcă din apa în care au fiert pastele.

Topeşte brânza într-un bol pe care îl pui deasupra cratiţei cu apă în care fierb pastele. Între timp, taie cicoarele. Pune-le într-o tigaie pe foc 5 minute, întorcându-le la jumatea timpului de gătire.

Curăţă perele şi taie-le în sferturi. Pune-le în tigaie alături de nuci şi pune apa de la paste.Lasă pe foc până se reduce lichidul şi acoperă-le cu un capc.

Scurge pastele şi amestecă-le cu brânza, apoi pune-le în tigaie şi asezonează. Pune 1 lingură de ulei de măsline şi serveşte.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg