Fasole bătută cu ardei iute, reţetă de post

În mai puţin de 5 minute, fasolea bătută cu ardei picant va fi gata. Tot ce trebuie să faci este să o întinzi pe pâine şi vei avea cel mai bun mic dejun în zilele de post.
De ce ai nevoie pentru fasole bătută
100 g fasole albă, fiartă
100 g fasole pestriţă, fiartă
50 ml supă în care a fiert fasolea
2 ardei copţi, curăţaţi
2 linguri pastă de tahini
1 ardei iute
1 lingură zeamă de lămâie
2 linguri zeamă de lime
1 căţel de usturoi
sare, după gust
Cum se prepară fasolea bătută
Îndepărtezi sâmburii ardeiului iute, apoi îl toci şi-l pui în blender împreună cu fasolea, ardeii copţi, pasta de tahini, zeama de lămâie şi de lime, căţelul de usturoi. Pasezi toate ingredientele până când obţii o pastă. Torni supă până când ajungi la consistenţa dorită, apoi condimentezi cu sare, după gust.
Sursa http://foodgalleygab.com