Fettucine cu pui şi sos Alfredo

Bucură-te de combinaţia perfectă de ingrediente, încercând fâşiile de pui cu paste şi sos Alfredo.
Ingrediente
2 piepţi de pui, fâşii, gătite la grătar 240 g paste, gătite 3 linguri ulei de măsline 2 căţei de usturoi, mărunţit 3 linguri făină 1 cană supă de pui ½ cană brânză parmezan, răzuită ½ cană kefir fără grăsime sare şi piper, după gust busuioc
Mod de preparare
Găteşte pastele după indtrucţiunile de pe ambalaj. Pune-le deoparte.Pune ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Adaugă usturoiul şi sotează-l pentru 1 minut.
Adaugă făina şi continuă să amesteci. Adaugă treptat supa de pui, amestecând în continuare. Ia compoziţia formată de pe foc. Pune brânza parmezan şi amestecă până când se topeşte. Adaugă şi kefirul şi amestecă până la încorporare.
Asezonează cu sare şi piper, după gust. Pune sosul peste paste şi amestecă. Pune într-o farfurie şi adaugă deasupra fâşiile de pui pregătite anterior. Poţi pune busuioc deasupra şi poţi servi.
Sursa: diethood