Ficăţei de pui cu ciuperci şi bacon

ficatei de pui jpeg

Dacă nu ştii ce să mai găteşti pentru prânz sau cină, încearcă o reţetă apetisantă de ficăţei de pui cu ciuperci şi bacon, care va deveni cu siguranţă una dintre preferatele tale.

Ingrediente

500 g ficăţei de pui

350 g bacon

350 g ciuperci

1 ceapă

250 ml vin alb

2-3 linguri smântână

100 g unt

pătrunjel tocat, după gust

sare

piper

Mod de preparare

Topeşti untul într-o tigaie, la foc mic, apoi rumeneşti ficăţeii, până când îşi schimbă culoarea şi sunt bine pătrunşi. Adaugi baconul tăiat bucăţele, ceapa tocată mărunt şi ciupercile spălate şi feliate. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Amesteci şi acoperi 5 minute. Combini cu vinul şi smântâna şi mai laşi pe foc 10-15 minute, amestecând din când în când. Serveşti cu pătrunjel tocat.

Sursa http://filozofiasmaku.blogspot.ro