Ficăţei de pui cu ciuperci şi bacon

Dacă nu ştii ce să mai găteşti pentru prânz sau cină, încearcă o reţetă apetisantă de ficăţei de pui cu ciuperci şi bacon, care va deveni cu siguranţă una dintre preferatele tale.
Ingrediente
500 g ficăţei de pui
350 g bacon
350 g ciuperci
1 ceapă
250 ml vin alb
2-3 linguri smântână
100 g unt
pătrunjel tocat, după gust
sare
piper
Mod de preparare
Topeşti untul într-o tigaie, la foc mic, apoi rumeneşti ficăţeii, până când îşi schimbă culoarea şi sunt bine pătrunşi. Adaugi baconul tăiat bucăţele, ceapa tocată mărunt şi ciupercile spălate şi feliate. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Amesteci şi acoperi 5 minute. Combini cu vinul şi smântâna şi mai laşi pe foc 10-15 minute, amestecând din când în când. Serveşti cu pătrunjel tocat.
Sursa http://filozofiasmaku.blogspot.ro