Ficăţei de pui în sos de roşii

Se prepară uşor şi au un gust foarte bun. Încearcă şi tu reţeta de ficăţei de pui în sos de roşii pe care ţi-o propunem astăzi!
Ingrediente
500 g ficăţei de pui
1 ceapă, tocată
1 morcov mic, ras
500 g roşii coapte
1 lingură vin alb
1/2 linguriţă praf de usturoi granulat
cimbru uscat, după gust
2-3 linguri măsline verzi, opţional
200 ml lapte
100 ml apă
ulei
pătrunjel
sare şi piper
Mod de preparare
Speli şi cureţi bucăţile de ficat. Le pui în lapte, la rece, aproximativ 20-30 de minute. Căleşti ceapa într-o tigaie, în puţin ulei. Adaugi ficatul scurs bine. Amesteci până se rumeneşte. Combini cu roşiile decojite şi curăţate de seminţe, tăiate cubuleţe, morcovul, usturoiul granulat, vinul, cimbrul şi apa.
Laşi să fiarbă la foc mic, până scade sosul. Adaugi măsline, dacă vrei. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Serveşti cu pătrunjel proaspăt tocat.