Foitaj cu caise

1 captura de ecran din 2019 08 01 la 15 06 15 png png

O reţetă delicioase de foitaj proaspăt şi crocant cu caise pe care să o faci ori de câte ori ai poftă de un desert cu fructe. Poţi încerca reţeta cu tot felul de fructe, precum piersici, prune sau cireşe.

Ingrediente:

1 pachet de foitaj 1 cană de apă 40 de caise 5 linguri zahăr 3 linguri amidon 100 g unt 1 esenţă vanilie

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 200 de grade şi pune la fiert apa cu zahărul cât să se facă un sirop. Adaugă caisele tăiate în sferturi şi amidonul, apoi esenţa de vanilie.

Desfă o foaie de foitaj şi taie-o în pătrăţele. Pe o tavă cu hârtie de copt pune pătrăţelele şi câte o lingură din amestecul cu caise apoi adu cele patru colţuri împreună şi unge cu unt topit. Dă la cuptor pentru 30 de minute, lasă să se răcească şi serveşte. 



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg