FOTO Ruladă de pui cu ouă

Nu ştim cum vă înţelegeţi voi cu ruladele din carne, dar noi ne înţelegem foarte bine. Am preparat recent această ruladă de pui cu ouă şi am descoperit un gust desăvârşit pe care trebuie neapărat să-l încercaţi şi voi. Nu va exista nicio urmă de regret!
Ruladă de pui cu ouă - Ingrediente
2 bucăţi piept de pui (600 g) 1 legătură pătrunjel 2 fire busuioc 150 g şuncă de pui 2 ouă fierte tari 1 linguriţă condiment de pui 4 linguri ulei 150 g varză de Bruxelles 1 morcov sare piper
Ruladă de pui cu ouă - Mod de preparare
Se spală pieptul de pui, se usucă cu prosoape absorbante şi se taie în patru felii mai mari. Se bat bucăţile de carne cu ciocanul de şniţele şi se toacă mărunt pătrunjelul şi busuiocul.

Se condimentează cu puţină sare şi piper, se pun câte două felii de şuncă tăiate subţiri pe fiecare bucată de carne şi se presară cu pătrunjel şi busuioc. Se taie ouăle jumătăţi şi
se aşază peste şuncă.

Se rulează feliile de carne cu grijă, strângând marginile în interior, şi se leagă cu sfoară. Se presară cu sare, piper, condiment de pui şi se rumenesc în ulei pe toate părţile.

Când sunt gata, se adaugă în tigaie varza şi morcovul tăiat rondele subţiri. Se stinge cu puţină apă sau supă, se acoperă vasul şi se lasă să se înăbuşe până legumele s-au înmuiat. Se desface sfoara şi se feliază frumos.
