Frigărui de porc cu sos de muştar

frigarui porc sos mustar jpeg

S-a făcut cald afară, deci începe vremea grătarelor! Avem tot felul de idei pe care de-abia aşteptăm să le împărtăşim cu voi! Astăzi avem pentru voi o delicioasă porţie de frigărui de porc cu sos de muştar.

Frigărui de porc cu sos de muştar - Ingrediente

500 g carne macră de porc 3 linguri muştar 1 legătură de ceapă verde ½ linguriţă oţet 1 ardei gras galben sau roşu sare

Frigărui de porc cu sos de muştar - Mod de preparare

Faci un sos din muştar, ceapă tocată, sare şi oţet. Ungi carnea cu acest amestec, o pui într-o pungă de plastic şi o laşi la frigider pentru 3 ore. Apoi, scoţi carnea, o tai fâşii şi le înfăşori cu bastonaşe de ardei gras, asemeni unui melc. Înfigi carnea pe ţepuşe şi o pui pe grătar pentru 15 minute.