Frigărui de pui cu legume

Frigarui jpeg

Carnea de pui şi legumele sunt ideale în orice moment al zilei.

Ingrediente: 4 pulpe superioare de pui 2 cepe 20 ciupercuţe 2 vinete 4 ardei graşi 2 dovlecei 500 g cartofi, curăţaţi şi tăiaţi cuburi sare 2 căţei de usturoi, tocaţi piper chilli ulei

Mod de preparare:

Speli şi tai legumele după preferinţă. Pulpele de pui le speli şi le tai cuburi. Pui într-un bol şi legumele, şi carnea de pui. Potriveşti de sare şi piper şi amesteci cu mâna uşor ca să nu zdrobeşti legumele.Aşezi pe ţepuşe de frigărui alternative legume şi carne, până epuizezi ingredientele. Coci pe grătar.

Separat, prepari garnitura de cartofi. Pui 1-2 linguri de ulei într-o tavă, adaugi cartofii, sarea, piperul şi chilli. Amesteci ingredientele şi acoperi cu apă. Dai la cuptor. Cu puţin timp înainte de a opri focul, adaugi usturoiul şi mai laşi câteva minute să se combine aromele.