Frigărui din ciuperci
![1 captura de ecran din 2019 08 16 la 20 25 35 png png](https://cdn.adh.reperio.news/image-c/c8f20e28-9e84-4bac-89b3-511bb8a3ba06/index.png?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D750%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Cea mai delicioasă idee de garnitură. Ciupercle Champignon sunt delicioase iar secretul lor este marinarea. Lasă-le în marinată 30 de minute până prepari orice altceva, apoi înfinge ciupercile pe un băţ de frigăruie, frige-le într-o tigaie grill sau non stick şi gata garnitura.
Ingrediente:
600 g de ciuperci Champignon
2 linguriţe de suc de lămâie
4 linguri de sos de soia
1 legătură de mărar/pătrunjel
1 linguriţă de paprica
4 linguri de ulei de floarea-soarelui
sare — după gust
Mod de preparare:
Spală foarte bine ciupercile. Întinde un prosop curat de bucătărie pe o suprafaţă curată. Aşează ciupercile pe el, ca să absoarbă tot excesul de apă. Pune ciupercile într-o pungă. Adaugăi uleiul, sosul de soia, paprica, sarea, sucul de lămâie şi mărarul/pătrunjelul mărunţit în ea. Leagă punga şi scutura-i conţinutul. Lasă ciupercile să se marineze timp de 30 minute.Umezeşte frigăruile şi înfinge ciupercile pe ele. Preîncălzeşte cuptorul până la 200°С. Transferă frigările cu ciuperci pe o tavă. Coace-le timp de 15 minute.