Friptură de vită cu fasole verde

friptura vita fasole verde jpeg

Pentru o masă deosebită cu musafiri la fel de speciali am pregătit această friptură de vită cu fasole verde. Ingrediente

1 kg muşchi de vită

1 kg fasole verde

100 g caşcaval

sare

1 căpăţână usturoi

400 ml vin roşu sec

1 ceapă

piper

2-3 linguri ulei

Mod de preparare

Cureţi usturoiul, îl zdrobeşti şi freci muşchiul de vită cu el. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Pui muşchiul la cuptor împreună cu vinul. Îl ţii la foc mic până scade sosul, iar furculiţa intră cu uşurinţă în carne. Cu 10-15 minute înainte de a-l scoate presari caşcavalul ras. Tai ceapa julien şi o căleşti în ulei până devine uşor sticloasă. Adaugi fasolea verde şi o sotezi 10 minute. Serveşti friptura alături de garnitura de fasole verde.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg