Friptură de vită cu legume

rasol de vita cu legume jpeg

Nu-ţi refuza un răsfăţ culinar de sâmbătă cu o friptură de vită.

Ingrediente (2 porţii)

200 g carne de vită 1 ceapă 1 ardei gras roşu 1 roşie 1 lingură sos de soia 100 ml supă de vită sau de legume 2 linguriţe oţet 1 linguriţă pastă de usturoi 2 fire ceapă verde 1-2 linguri ulei sare piper

Mod de preparare

Carnea de vită spălată şi uscată o tai feliuţe pe care le prăjeşti în ulei încins. Adaugi sare, piper şi pasta de usturoi. După ce carnea s-a fript, pui ceapa şi ardeiul gras tăiate după dorinţă, laşi aproximativ un minut amestecând continuu şi torni sosul de soia, oţetul şi supa. După ce carnea se pătrunde uşor, adaugi roşia şi ceapa verde tăiate cubuleţe, laşi 10 minute să mai scadă sosul şi opreşti focul.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg