Friptură de vită cu legume

Nu-ţi refuza un răsfăţ culinar de sâmbătă cu o friptură de vită.
Ingrediente (2 porţii)
200 g carne de vită 1 ceapă 1 ardei gras roşu 1 roşie 1 lingură sos de soia 100 ml supă de vită sau de legume 2 linguriţe oţet 1 linguriţă pastă de usturoi 2 fire ceapă verde 1-2 linguri ulei sare piper
Mod de preparare
Carnea de vită spălată şi uscată o tai feliuţe pe care le prăjeşti în ulei încins. Adaugi sare, piper şi pasta de usturoi. După ce carnea s-a fript, pui ceapa şi ardeiul gras tăiate după dorinţă, laşi aproximativ un minut amestecând continuu şi torni sosul de soia, oţetul şi supa. După ce carnea se pătrunde uşor, adaugi roşia şi ceapa verde tăiate cubuleţe, laşi 10 minute să mai scadă sosul şi opreşti focul.