Frittata cu ciuperci

Atât de rapidă şi de uşor de preparat frittata cu ciuperci poate fi soluţia perfectă pentru cină sau un mic-dejun târziu.
De ce ai nevoie pentru frittata cu ciuperci
5 ouă
150 ml lapte
½ lingură busuioc uscat
½ lingură oregano
1 lingură sos picant
1 praf de sare
4 felii bacon tocate
2 căţei de usturoi
300 g ciuperci
2 căni spanac
1 roşie
Cum se prepară frittata cu ciuperci
Bate ouăle cu laptele, busuiocul, oregano şi sosul iute. Pune sare şi piper după gust. Căleşte într-o tigaie baconul şi pune-l pe un şervet absorbant.
În tigaie sotează usturoiul şi ciupercile până se rumenesc. Asezonează cu sare şi piper. Adaugă spanacul şi roşia tocată şi lasă 2-3 minute. Toarnă în tigaie ouăle şi baconul şi găteşte fără să amesteci 2 minute. Dă tigaia la cuptor pentru alte 15 minute.
Sursa foto damndelicious.net