Fursecuri cu ciocolată

Urmează ziua ta de naştere? Bucură-ţi colegii cu dulciuri făcute în casă. Începe cu o reţetă de fursecuri cu ciocolată. Vor fi adorate de toţi!
Ingrediente:
75 g zahăr alb
3 pliculeţe zahăr vanilat
2 linguriţe praf de copt
1 ou
200 g făină
150 g unt
4-5 linguri de apă
esenţă de vanilie
ciocolată menaj
4
40 min
mică
Mod de preparare:
Amesteci untul cu cele două feluri de zahăr, fără să insişti prea mult ca zahărul să se dizolve. În acest caz, zahărul trebuie să se simtă.
Adaugi oul, apa şi esenţa de vanilie, amesteci bine şi pui făina cernută cu praful de copt. Combini ingredientele până la omogenizarea completă.
Rupi bucăţi de aluat din care modelezi biluţe de mări mea unei nuci. Le aplatizezi cu mâna şi le pui cu spaţiu între ele într-o tavă tapetată cu hârtie. Dai tava la cuptor 25 de minute.
Topeşti ciocolata la bain-marie, o pui într-o pungă de plastic, tai un colţ şi laşi să picure pe fiecare biscuit un firicel de ciocolată, ornând astfel biscuiţii, după imaginaţie.