Fursecuri cu fulgi de ovăz şi de ciocolată

fursecuri cu fulgi de ovăz şi de ciocolată jpeg

Aceste fursecuri cu fulgi de ovaz si de ciocolata le poti prepara în numai câteva minute. Unora le poate influenţa mirosul copilăriei, pentru că ar putea deveni chiar desertul familiei, gătit la ocazii speciale sau nu.

Ingrediente

2 1/2 căni fulgi de ovăz 2 căni făină jumătate cană de zahăr 1 cană zahăr brun 1 linguriţă praf de copt 1 linguriţă sare 1 cană ulei de nucă de cocos 2 ouă 4 linguriţe esenţă de vanilie 2 căni fulgi de ciocolată

Mod de preparare

Încingi cuptorul. Acoperi o tavă cu hârtie de copt. Pui într-un bol fulgii de ovăz, făina, zahărul, praful de copt, sarea, uleiul de nucă de cocos, ouăle şi esenţa de vanilie. Amesteci bine toate ingredientele până devine o compoziţie omogenă, dar fărâmicioasă. Adaugi fulgii de ciocolată. Formezi cu mâinile gogoşile mici de aluat. Dacă amestecul ţi se pare prea ferm, poţi adăuga o lingură de ulei în plus. Pui aceste fursecuri cu fulgi de ovaz in tavă. Dacă sunt puţin fărâmicioase, nu te îngrijora. Vor deveni compacte în timpul coacerii. Laşi aceste fursecuri cu fulgi de ovaz la copt 10-12 minute sau până devin auriu-arămii.

Fursecuri cu ciocolata si menta

Fursecuri cu ciocolata si menta

Fursecuri cu afine

Fursecuri cu afine

Fursecuri cu ovaz

Fursecuri cu ovaz

sursa:www.halfbakedharvest.com