Fursecuri vanilate
Pufoase şi fragede, aceste fursecuri vanilate vor fi cu siguranţă pe gustul tău.
De ce ai nevoie pentru fursecuri vanilate
250 g făină
1 plic budincă de vanilie
150 g zahăr pudră
8 linguri unt
2 linguri lapte
gem
200 g fulgi de ciocolată, pentru decor
fulgi de cocos, pentru decor
Cum se prepară fursecuri vanilate
Amestecă într-un vas toate ingredientele uscate, adaugă untul şi amestecă până obţii un aluat sfărâmicios. Dacă mai este nevoie mai adaugă lapte. Aşază hârtie de copt într-o tavă. Ia câte o lingură de aluat, dă-i forma lingurii, pune-l în tavă şi dă tava la rece 10 minute. Ţine tava la cuptor 8-10 minute. Uneşte fursecurile cu gem şi dă-le prin ciocolata topită. Presară pe deasupra fulgi de ovăz.
Sursa foto http://all-thats-jas.com