Fusilli cu bacon şi dovlecei

1 shutterstock 1821411473 jpg jpeg

Din câteva ingrediente, ai şi preparat o mâncare delicioasă, bună la prânz sau la cină.

Ingrediente

400 g fusilli

200 g bacon

1 dovlecel mediu

1 lingură unt

sare

piper

Fierbi pastele în apă clocotită cu sare, conform timpului indicat pe ambalaj. Când sunt gata, le laşi la scurs, apoi le pui într-un castron şi, cât sunt fierbinţi, adaugi untul şi omogenizezi.

Tai baconul cubuleţe şi îl rumeneşti într-o tigaie antiaderentă. Când e crocant, îl scoţi şi, în grăsimea lăsată de bacon, pui dovlecelul tăiat felii subţiri. Îl sotezi 2-3 minute, apoi adaugi fusilli, baconul, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi amesteci. Mai ţii pe foc un minut, să se întrepătrundă aromele. Serveşti pastele calde.

FOTO Shutterstock



Recente

paine seminte shutterstock 334226324 jpg
dulce de leche shutterstock 1929541541 jpg
gyros porc shutterstock 1170503389 jpg
butter chicken shutterstock 1925196947 jpg
mamaliga jandarm shutterstock 1995493811 jpg
feta shutterstock 701040340 jpg
banana bread shutterstock 1727806357 jpg
tort fraisier shutterstock 2154103991 jpg
chec aperitiv shutterstock 205392097 jpg
langosi shutterstock 1894511545 jpg
paine masline shutterstock 2094964810 jpg
coperta click pofta buna jpg
gadgeturi jpg
shaorma shutterstock 2066565668 jpg
flori de salcâm shutterstock 1444110374 jpg
supa crema sparabghel shutterstock 1452134936 jpg
turta jpg
tort83 jpg
tort8 png
inghetata jpg