Gogoşele cu ciocolată

Aceste gogoşele cu ciocolată pot fi un deliciu pentru oricine vrea să se delecteze cu ceva dulce.
Ingrediente pentru gogoşele cu ciocolată
Pentru aluat 500 g făină 25 g drojdie 100 ml lapte 150 g iaurt 2 ouă 6 linguri zahăr 1 esenţă de vanilie 200 g cremă de ciocolată ulei pentru prăjit zahăr pudră pentru decor
Mod de preparare pentru gogoşele cu ciocolată
Se dizolvă drojdia în puţin lapte călduţ şi puţin zahăr, se lasă să crească, apoi se toarnă peste făină. Se adaugă, pe rând, ouăle, restul de lapte şi zahăr, iaurtul şi esenţa de vanilie. Se lasă aluatul să crească timp de o oră într-un loc călduţ. Din aluatul crescut se întinde o foaie de 5 mm grosime. Se taie rondele cu un pahar mare, se pune în centrul fiecărei rondele o linguriţă de cremă de ciocolată şi se formează bulgăraşi. Se prăjesc gogoşelele cu ciocolată în ulei încins şi se tăvălesc prin zahăr pudră.