Lasagna cu broccoli
Chiar şi fără carne, lasagna poate fi la fel de gustoasă!
De ce ai nevoie ca să faci lasagna cu broccoli:
12 foi lasagna fără fierbere 300 g brânză ricotta 120 g caşcaval nucşoară 5 linguri parmezan, ras 700 g broccoli 500 g ciuperci unt sare piper 3-4 căţei de usturoi, zdrobiţi
Opăreşti bucheţelele de broccoli în apă 2 minute. Le căleşti într-o tigaie împreună cu ciupercile, în puţin unt, aproximativ
2 minute. Amesteci cu usturoiul încă 1 minut. Combini brânza mărunţită cu parmezanul, nucşoara, sare şi piper, după gust. Adaugi bucheţelele de broccoli, ciupercile şi usturoiul. Ungi un vas termorezistent cu puţin unt şi aşezi 3-4 foi de lasagna în el. Continui cu umplutura şi un nou strat de paste, până termini ingredientele, ultimul să fie de foi
de lasagna, pe care îl presari cu caşcavalul ras. Dai la cuptorul încins 20-30 de minute. Serveşti imediat.