Mâncărică cu carne de vită şi ouă ochiuri româneşti
Un prânz uşor de preparat, reţeta de mâncărică cu carne de vită şi ou este foarte simplă şi gustoasă.
De ce ai nevoie pentru a pregăti mâncărică cu carne de vită şi ou
200 g cartofi, fierţi
230 g carne de vită, la conservă
50 g morcovi, fierţi
3 ouă
1-2 linguri ulei de măsline
usturoi pudră, după gust
pătrunjel, după gust
sare, după gust
piper, după gust
De ce ai nevoie pentru a pregăti mâncărica cu carne de vită şi ou
Tai bucăţele carnea de vită, cartofii şi morcovii şi le amesteci într-un bol. Asezonezi cu ulei de măsline, usturoi, sare, piper şi pătrunjel tocat mărunt.
Transferi într-o tigaie şi dai pe foc, aproximativ 10 minute, până când cartofii se rumenesc uşor. Pregăteşti 3 ochiuri în apă sau prăjite şi le aşezi peste mâncărică. Serveşti imediat.
Sursa http://kitchenswagger.com