Mazăre cu cârnaţi

1 shutterstock 1889329792 jpg jpeg

Rapidă, simplă, săţioasă, gustoasă: o mâncare de suflet, pentru întreaga familie.

Ingrediente

1 kg mazăre congelată

2 linguri ulei de măsline

4 cârnaţi proaspeţi, groşi

2 cepe albe

2 căţei de usturoi

150 ml suc de roşii

sare

piper

Cureţi cepele, le tai julien şi le căleşti în ulei, împreună cu usturoiul zdrobit, 3-4 minute. Adaugi cârnaţii şi îi rumeneşti uşor, apoi pui mazărea congelată, torni o cană de apă, sucul de roşii şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Laşi să fiarbă sub capac, la foc mediu, până se îngroaşă sosul şi mazărea este făcută. Serveşti mâncarea caldă, cu pâine de casă.

FOTO Shutterstock