Mini-sendvişuri cu salam

Vin cei mici de la şcoală şi vrei o gustare rapidă pentru ei? Atunci încearcă această reţetă de mini-sendvişuri cu salam, dar fără sa faci abuz de gustarea aceasta (o dată pe săptămână).
Mini-sendvişuri cu salam
Ingrediente 4 porţii
- 12 mini chifle
- salam feliat
- mozzarella
- roşii
- cremă de brânză
- unt topit
- parmezan
- pătrunjel
Mod de preparare
Feliaţi mini chiflele orizontal. Părţile de jos se vor pune într-un vas pentru gătit.
Se adaugă feliile de salam, deasupra brânza mozzarella şi roşiile tăiate în cubuleţe mici (ca pentru bruschete).
Ungeţi partea superioară a chiflelor cu brânza cremă. Adăugaţi peste rosiile tocate, în vas.
Adaugă untul topit peste chifle, cu ajutorul unei pensule sau linguri.
Presăraţi parmezan şi pătrunjel proaspăt sau uscat.
Vasul se bagă la cuptorul preîncălzit şi mini-sendvişurile cu salam se coc la 150° C, timp de 10-15 minute. Poftă bună!