Miniaperitive cu caşcaval

Simplu de preparat, elegante şi gata de servit la o masă festivă sau la o întâlnire cu prietenii. Iată deci cum se prepară aceste miniaperitive cu caşcaval.
De ce ai nevoie pentru miniaperitive cu caşcaval
300 g gnocchi
1 crenguţă rozmarin
120 g prosciutto crudo sau şuncă
40 g caşcaval
20 de măsline verzi, fără sâmburi
ulei, pentru prăjit
sare
Cum se prepară miniaperitivele cu caşcaval
Încingi uleiul în tigaie cu crenguţa de rozmarin, presari gnocchi cu puţină sare şi îi prăjeşti pe ambele părţi, 10-15 minute.
Feliezi caşcavalul şi prosciutto, apoi le tai bucăţi de mărimea la gnocchi. La final trebuie sa ai aproximativ 20 de bucăţi. Înfigi într-o scobitoare un gnocchi, o bucată de prosciutto, o bucăţică de caşcaval şi o măslină.