Muşchi de vită cu unt cu verdeţuri

1 shutterstock 478053082 jpg jpeg

Este sezonul grătarelor, al fripturilor rumenite, al burgerilor şi al legumelor suculente. Încearcă şi tu acest muşchi de vită. E delicios şi se prepară cât ai zice... vită!

  • 4 felii muşchi de vită de 2 cm grosime
  • sare şi piper, după gust
  • 200 g unt
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură tarhon, opţional

Speli feliile de carne şi le usuci cu şerveţele de hârtie. Le laşi la temperatura camerei cel puţin 30 de minute. Le pui pe grătarul încins, câte 2 minute pe fiecare parte, pentru o

friptură făcută mediu sau 3-4 minute, pentru o friptură bine făcută.

Scoţi carnea pe o farfurie, o condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi o laşi să se odihnească 2 minute.

Pentru untul cu verdeţuri, speli verdeţurile, le mărunţeşti fin şi le amesteci cu untul la temperatura camerei. Pui pasta în folie alimentară, rulezi pentru a obţine un baton şi  sigilezi capetele. Dai la congelator 1-2 ore, iar în momentul servirii îl scoţi din folie şi îl tai felii.

Serveşti muşchiul de vită cu unt cu verdeţuri.

FOTO: Shutterstock



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg