Negresă de post, reţeta rapidă

negresa jpeg

Chiar şi în zilele în care vrei să te abţii de la lapte sau ouă, te poţi bucura de gustul inconfundabil al unei negrese.

De ce ai nevoie pentru negresă de post

600 g făină

400 g zahăr

100 g cacao

2 linguri bicarbonat de sodiu

1 linguriţă sare

2 linguriţe esenţă de vanilie

100 ml ulei

2 linguri oţet

400 ml apă rece

Cum se prepară negresa de post

Dai drumul la cuptor. Combini făina cu zahărul, cacaua, bicarbonatul de sodiu şi sarea. Amesteci esenţa de vanilie, apa, uleiul şi oţetul, apoi le torni peste făină. Mixezi până când nu mai sunt cocoloaşe. Pui compoziţia într-o tavă tapetată şi ţii negresa la cuptor până când trece testul scobitorii.

Sursa https://www.simplystacie.net

https://www.simplystacie.net