Negresă glazurată, reţeta fără zahăr (P)

Delicious chocolate cakes on table close up jpeg

Când ai poftă de ceva dulce, reţeta de negresă glazurată, fără zahăr, este cea mai bună opţiune.

De ce ai nevoie pentru negresă glazurată

200 g făină

5 linguri cacao

200 g unt

6 gălbenuşuri

5 linguri îndulcitor natural Sweet&Safe

Sweet&Safe

1 pliculeţ praf de copt

1 praf sare

1 lingură coajă de lămâie

Pentru glazură

ciocolată neagră fără zahăr Sweet&Safe topită

Sweet&Safe

Cum se prepară negresa glazurată

Freci untul topit cu îndulcitorul natural cu 0 calorii

Sweet&Safe

şi cu sarea, apoi adaugi gălbenuşurile şi mixezi. Separat, combini toate ingredientele uscate şi le încorporezi, în ploaie, în cele umede. Omogenizezi, presari coaja de lămâie şi o amesteci în aluat, apoi îl torni într-o tavă tapetată. O dai la cuptorul încins, la foc potrivit, 20-25 de minute. O laşi la răcit în tava de copt, o aşezi pe un grătar şi torni peste ea ciocolata neagră fără zahăr

Sweet&Safe

.