Negresă glazurată, reţeta fără zahăr (P)

Când ai poftă de ceva dulce, reţeta de negresă glazurată, fără zahăr, este cea mai bună opţiune.
De ce ai nevoie pentru negresă glazurată
200 g făină
5 linguri cacao
200 g unt
6 gălbenuşuri
5 linguri îndulcitor natural Sweet&Safe
1 pliculeţ praf de copt
1 praf sare
1 lingură coajă de lămâie
Pentru glazură
ciocolată neagră fără zahăr Sweet&Safe topită
Cum se prepară negresa glazurată
Freci untul topit cu îndulcitorul natural cu 0 calorii
şi cu sarea, apoi adaugi gălbenuşurile şi mixezi. Separat, combini toate ingredientele uscate şi le încorporezi, în ploaie, în cele umede. Omogenizezi, presari coaja de lămâie şi o amesteci în aluat, apoi îl torni într-o tavă tapetată. O dai la cuptorul încins, la foc potrivit, 20-25 de minute. O laşi la răcit în tava de copt, o aşezi pe un grătar şi torni peste ea ciocolata neagră fără zahăr
.