Negrese picante
Iubitorii bucătăriei vegane se pot delecta cu un desert neobişnuit şi absolut delicios: negresele picante. De acum, zona de confort în ceea ce priveşte preparatele culinare va fi de domeniul trecutului!
Ingrediente
- 100 g nuci caju
- 50 g fistic crud
- 50 g migdale crude
- ½ linguriţă fulgi de chilli (opţional)
- 50 g goji
- 2-3 linguri ulei de cocos
- 2 linguri sirop de agave
- 50 g fructe uscate, de orice fel caise, curmale, smochine)
- 50 g pudră cacao, neîndulcită
Mod de preparare
Aşezi amestecul într-o tavă cu hârtie de copt, îl nivelezi, acoperi tava cu folie alimentară şi o dai la frigider câteva ore sau chiar peste noapte. Porţionezi negresa şi o decorezi după imaginaţie.
Poftă bună!
FOTO: Shutterstock.com
Încearcă şi reţeta vegană de Tiramisu.