Omletă cu bacon şi broccoli

Pregăteşte un mic dejun săţios şi gustos cu această reţetă simplă de omletă cu bacon şi broccoli.
Ingrediente pentru omletă cu bacon şi broccoli
450 g broccoli
100 g bacon
4 ouă
230 ml lapte
50 g parmezan, ras
100 g caşcaval sau brânză rasă
sare
piper
Mod de preparare – Omletă cu bacon şi broccoli
Tai baconul bucăţele şi îl rumeneşti într-o tigaie 2-3 minute. Transferi pe o farfurie. Sotezi bucheţelele de broccoli în grăsimea rămasă de la bacon 1-2 minute. Le tai bucăţi mai mici.
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Într-un bol, baţi ouăle cu laptele. Amesteci cu parmezanul, sare şi piper, după gust. Aşezi bucheţelele de broccoli într-o tavă unsă cu puţin ulei. Combini cu jumătate din cantitatea de caşcaval.
Aaugi baconul şi torni compoziţia cu ou. Presari restul de caşcaval. Dai la cuptor 50-55 de minute. Serveşti imediat.