Omletă cu carne tocată, reţeta ideală pentru mic dejun
Va fi una dintre cele mai bune omlete, mai ales dacă o serveşti pe felii de pâine prăjită, lângă care adaugi o salată de crudităţi. Iată cum se face omleta cu carne tocată!
De ce ai nevoie pentru omletă
300 g carne tocată
1 ceapă
6 ouă
100 g brânză cheddar
pătrunjel
100 ml ulei
sare
piper
Cum se prepară omleta
Încinci uleiul în tigaie şi sotezi carnea tocată 10 minute. Amesteci constant până când carnea devine uşor rumenă. Adaugi ceapa tocată şi mai ţii pe foc 5-6 minute, apoi dai deoparte. Pui brânza rasă, asezonezi cu sare şi piper după gust şi pui ouăle bătute. Aşezi din nou pe foc tigaia şi amesteci până când ouăle se încheagă şi apa lăsată de carne s-a evaporat. Presari pătrunjel tocat la final.
Pui omleta pe felii de pâine prăjită şi o serveşti cât timp este caldă.