Pâine crocantă cu brânză şi usturoi
Uneori îţi este pur şi simplu poftă de o pâine caldă şi crocantă la cuptor. Încearcă această reţetă cu brânză şi usturoi, care îi vor da un plus de gust, făcând-o de-a dreptul delicioasă.
De ce ai nevoie pentru a pregăti pâine crocantă cu brânză şi usturoi
1 pâine ţărănească
120 g unt, topit
1 lingură usturoi pudră
200 g brânză mozzarella
ceapă verde, după gust
sare, după gust
Cum pregăteşti pâinea crocantă cu brânză şi usturoi
Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Tai pâinea în jumătate şi o aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. O ungi cu unt şi presari uniform usturoiul pudră pe toată suprafaţa. Acoperi cu o folie de aluminiu şi dai la copt, pentru 10 minute. Scoţi, pui deasupra brânza rasă sau mărunţită fin şi ceapă verde, după gust şi mai laşi la cuptor încă aproximativ 5 minute, fără folie. Condimentezi cu sare, dacă mai este nevoie. Porţionezi pâinea în felii potrivite şi serveşti după ce s-a răcit puţin.
Sursa http://rasamalaysia.com