Pâine crocantă cu brânză şi usturoi

paine crocanta cu usturoi jpeg

Uneori îţi este pur şi simplu poftă de o pâine caldă şi crocantă la cuptor. Încearcă această reţetă cu brânză şi usturoi, care îi vor da un plus de gust, făcând-o de-a dreptul delicioasă.

De ce ai nevoie pentru a pregăti pâine crocantă cu brânză şi usturoi

1 pâine ţărănească

120 g unt, topit

1 lingură usturoi pudră

200 g brânză mozzarella

ceapă verde, după gust

sare, după gust

Cum pregăteşti pâinea crocantă cu brânză şi usturoi

Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Tai pâinea în jumătate şi o aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. O ungi cu unt şi presari uniform usturoiul pudră pe toată suprafaţa. Acoperi cu o folie de aluminiu şi dai la copt, pentru 10 minute. Scoţi, pui deasupra brânza rasă sau mărunţită fin şi ceapă verde, după gust şi mai laşi la cuptor încă aproximativ 5 minute, fără folie. Condimentezi cu sare, dacă mai este nevoie. Porţionezi pâinea în felii potrivite şi serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa http://rasamalaysia.com