Pastă de ton

1365352533 5072pasta 20de 20ton jpeg

Gurmanzii reuşesc cu greu să  descrie caperele, datorită intensităţii gustului care se aporpie de cel al măslinelor greceşti. În afară de a fi uscate, pot fi puse la murat într-o soluţie de apă şi sare de mare sau în oţet. Multe dintre reţetele franţuzeşti, italiene sau greceşti au printre ingrediente caperele.

Ingrediente (2 porţii)

350 g ton în ulei (din conservă)

150 unt

4 linguri capere

o linguriţă rasă boia dulce

piper

Mod de preparare:

Pui tonul într-un castron, adaugi untul moale şi condimentezi cu piper şi boia, după gust. Opreşti câteva capere pentru decor. Mixezi amestecul până devine o pastă. Adaugi caperele desărate şi mai mixezi puţin, cât să se sfărâme, dar să nu devină pastă. Serveşti crema pe pâine prăjită sau biscuţi săraţi.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg