Paste cu cârnaţi

1 shutterstock 467164370 jpg jpeg

Fie că sunt proaspeţi, fie că sunt afumaţi, cârnaţii pot fi vedeta multor preparate. De ce să te limitezi să-i prepari doar fripţi sau prăjiţi? Încearcă-i în aceste combinaţii savuroase!

Ingrediente

  • 500 g paste, după preferinţă
  • 500 g cârnaţi semiafumaţi, groşi
  • 1 lingură ulei

Pentru sos

  • 200 ml smântână lichidă
  • 50 g parmezan
  • pătrunjel tocat, Pentru decor

Fierbi pastele în apă cu sare, potrivit instrucţiunilor de pe pachet. Când sunt gata le scurgi şi le pui într-un castron. Între timp, tai cârnaţii felii şi îi prăjeşti în puţin ulei, într-o tigaie. Când sunt bine rumeniţi, îi scoţi pe şervete de hârtie, pentru a absorbi surplusul de grăsime.

Pui smântâna într-o crăticioară, la foc mic, şi adaugi parmezanul ras. După ce dă într-un clocot stingi focul. Torni sosul peste paste, adaugi cârnaţii şi decorezi cu pătrunjel verde tocat.  

FOTO: SHUTTERSTOCK



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg