Paste cu cârnaţi afumaţi

paste cu carnati afumati jpeg

Aceste paste cu cârnaţi afumaţi sunt un fel de mâncare care poate fi preparat chiar şi la cină. Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente proaspete, pe care le poţi combina rapid.

Paste cu cârnaţi afumaţi - Ingrediente (2 porţii)

250 g paste 2 cârnaţi afumaţi 1 ceapă potrivită 2 roşii 2 linguri ulei sare piper 50 g caşcaval ras frunze de busuioc

Paste cu cârnaţi afumaţi - Mod de preparare

Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, le dai deoparte şi păstrezi o cană din apa în care au fiert. Separat, căleşti în ulei ceapa tocată. Adaugi cârnaţii rondele şi roşiile tăiate bucăţi potrivite. Ţii pe foc să fiarbă, apoi adaugi pastele, torni puţin din apa în care au fiert şi potriveşti de sare şi piper. Laşi câteva minute să se combine aromele şi dai tigaia deoparte. Serveşti pastele cu caşcaval ras. După gust, asezonezi cu frunze de busuioc.

Salată de paste cu piept de pui

Salată de paste cu piept de pui

Paste cu somon afumat

Paste cu somon afumat

Paste cu ciuperci şi sos alb

Paste cu ciuperci şi sos alb