Paste cu mozzarella şi cârnaţi

Această reţetă poate fi preparată cu orice fel de paste, dar parcă arată mai apetisant când sunt folosite paste farfalle. Află cum se prepară aceste apetisante paste cu mozzarella şi cârnaţi.
De ce ai nevoie pentru paste cu mozzarella şi cârnaţi
1 pachet paste farfalle
200 g cârnaţi uşor picanţi, afumaţi
200 g mozzarella rasă
500 g suc de roşii
2-3 căţei de usturoi
200 g sos Alfredo pentru paste
sare
Cum se prepară paste cu mozzarella şi cârnaţi
Fierbi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi. Mărunţeşti cârnaţii. Amesteci sucul de roşii cu sosul Alfredo şi adaugi cârnaţii. Le pui pe foc şi le ţii până când se pătrund aromele. Adaugi căţeii de usturoi tocaţi, pastele, mozzarella, amesteci şi mai ţii pe foc 3-4 minute.