Paste cu pui şi sos Bechamel

Cine mai stă să mai numere caloriile din farfurie când poţi savura o porţie de paste cu pui şi sos Bechamel?
De ce ai nevoie pentru paste cu pui şi sos Bechamel
1 pachet paste, după preferinţă
3 linguri făină
3 linguri unt
400 ml lapte
1 l smântână, pentru gătit
nucşoară, după gust
piper
sare
500 g piept de pui
200 g mozzarella
Cum se fac pastele cu pui şi sos Bechamel
Fierbi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi. Feliezi pieptul de pui, îl condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi rumeneşti bucăţile pe grătar.
Topeşti untul într-o cratiţă, adaugi făina şi amesteci 30 de secunde. Torni laptele fierbinte şi amesteci până se îngroaşă sosul. Adaugi smântâna rece, amesteci şi ţii pe foc încă 2 minute, până se îngroaşă. Condimentezi cu sare, nucşoară şi piper, după gust. Adaugi pieptul de pui tăiat bucăţi, pastele şi omogenizezi.
Pui pastele într-o formă de cuptor, presari mozzarella rasă şi ţe lii la cuptor 30 de minute.