Paste cu sos ragu

Încearcă o reţetă gustoasă de paste, perfecte pentru prânz sau cină.
Ingrediente 1 pachet tagliatelle 500 g carne de vită, tocată 2 linguri ulei 1 ceapă 3-4 căţei usturoi 50 ml vin alb demisec 200 g pastă de tomate sare piper 5 frunze de busuioc
Mod de preparare - Paste cu sos ragu
Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi le ţii la scurs. Păstrezi apa în care au fiert. Căleşti în ulei încins ceapa tăiată solzişori şi usturoiul zdrobit. Când au devenit sticloase, adaugi carnea, amesteci, laşi 10 minute şi torni vinul. Ţii să se evapore alcoolul, fără să amesteci, apoi adaugi pasta de tomate.
Potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi la foc cam 1 oră. Pui pastele, laşi câteva clocote şi, dacă vrei sos mai mult, torni puţin
din apa în care au fiert. Serveşti pastele, dacă vrei, presărate cu frunze de busuioc.