Paste la cuptor cu ciolan afumat

2 shutterstock 231342973 jpg jpeg

Pastele rămân o variantă rapidă şi săţioasă pentru o masă de prânz sau de seară. Îţi propunem, de această dată, o combinaţie de paste cu afumătură. Ce minunăţie de arome!

Ingrediente

  • 300 g ciolan afumat, fără os
  • 400 g paste scurte, după preferinţă
  • 1 ardei roşu
  • 1 dovlecel mic
  • 100 g smântână
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • 1 lingură ulei

Mod de preparare 

Fierbi ciolanul până ce carnea este moale, apoi o tai cubuleţe. Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi şi le pui într-un bol încăpător. Cureţi ardeiul şi dovlecelul, le toci cubuleţe şi le adaugi peste paste, împreună cu carnea şi smântâna. Presari sare şi piper, după gust, apoi torni compoziţia într-o tavă unsă cu ulei. Dai pastele la cuptor 20 de minute, la 180 °C, apoi presari caşcavalul ras şi mai ţii la cuptor 10 minute. Decorezi preparatul cu verdeaţa preferată şi serveşti cald sau rece.

FOTO Shutterstock.com 

Încearcă şi reţeta de Linguine cremoase cu dovleac

Linguine cremoase cu dovleac

shutterstock 552263335 jpg jpeg


Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg