Păstrăv umplut cu legume

pastrav umplut cu legume jpeg

te incităm la peşte! O delicioasă reţetă de păstrăv umplut cu legume.

Ingrediente

2 păstrăvi 4 linguri orez 2 fire ceapă verde 3 căţei usturoi 2 linguri ulei 2 linguri făină 1 vârf linguriţă şofran sare piper

2 morcovi

2 rădăcini păstârnac

1 lingură ulei

1 lămâie

1 linguriţă seminţe de floarea-soarelui decojite

Cum se prepară

Se curăţă peştele de intestine, se spală bine şi se usucă cu prosoape absorbante. Se căleşte în două linguri de ulei, ceapa verde tocată, se adaugă orezul, o cană de apă fierbinte şi se lasă să fiarbă la foc mic. Când orezul este fiert, se adaugă şofranul şi se condimentează cu sare şi piper, după gust.

Se ung păstrăvii cu ulei, se presară cu sare, piper, făină şi usturoi pisat şi se umplu cu compoziţia de orez. Se aşază într-o tavă unsă cu ulei şi se introduc la cuptor pentru

30 de minute.

Se taie legumele fâşii fine sau se rad, se pun la călit în două linguri cu ulei şi 50 ml apă. Se lasă până se înmoaie foarte puţin. Peştele se serveşte alături de legumele

călite, felii de lămâie şi presărat cu seminţe de floarea-soarelui.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg