Peşte alb în sos cu roşii cherry

peste cu rosii jpeg

Dacă te gândeşti să găteşti peşte la masă, poţi încerca o reţetă simplă cu roşii cherry.

Ingrediente

1-2 linguri ulei

2 căţei de usturoi, feliaţi

500 g roşii cherry, feliate

2 linguri oţet

1 lingură busuioc tocat

650 g file peşte alb

sare

piper

Mod de preparare – Peşte alb în sos cu roşii cherry

Într-o tigaie, căleşti în puţin ulei încins usturoiul 1-2 minute până se înmoaie. Adaugi roşiile, oţetul, sare şi piper, după gust. Acoperi cu un capac şi mai laşi tigaia pe foc 3-4 minute.

Condimentezi bucăţile de peşte cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie 2-3 minute, pe fiecare parte. Amesteci cu roşiile în sos. Serveşti cu busuioc.

Sursa http://www.deliciousmagazine.co.uk

http://www.deliciousmagazine.co.uk