Peşte cu ciuperci

Cea mai bună mâncare este cea simplă. Cum este această mâncare de peşte cu ciuperci, care se şi prepară foarte repede.
Ingrediente
4 fileuri de peşte 2 cartofi mari 2 ouă 300 g ciuperci 1 lingură unt salată verde ceapă verde ulei pentru prăjit
2 linguri ulei
zeamă de lămâie
sare, piper
Cum se prepară
Se curăţă cartofii de coajă, se dau pe răzătoarea mare şi se amestecă cu cele 2 ouă. Se ia din compoziţie cu lingura şi se prăjeşte, în ulei bine încins, rumenindu-se pe ambele părţi.
Separat, fileurile de peşte se condimentează cu sare, după gust, şi se fierb în baie de aburi.Ciupercile, condimentate cu sare şi piper, după gust, se sotează cu o lingură de unt.
Se rup frunzele de salată bucăţi, se pun rondele de ceapă verde şi se asezonează cu sosul vinegretă, care se prepară din ulei amestecat cu zeamă de lămâie, sare şi piper, după gust.
Se servesc fileurile de peşte garnisite cu cartofii prăjiţi, soteul de ciuperci şi salata verde.