Piept de curcan cu bacon

În mijlocul mesei de sărbătoare, ar putea sta acest platou cu piept de curcan cu bacon în crustă crocantă. Ce zici? Nu-i aşa că avem dreptate?
Ai nevoie de
1 piept de curcan de aproximativ 1 kg
12 felii bacon
unt
sare
piper
Dă drumul la cuptor şi unge o tavă cu unt. Condimentează cu sare şi piper pieptul de curcan şi unge-l bine cu unt. Înfăşoară-l cu feliile de bacon şi pune-l în tavă. Adaugă 100 de ml apă şi pune deasupra folie de aluminiu. Lasă pieptul de curcan la cuptor aproximativ o oră, iar cu 15 minute înainte să fie gata, scoate folia şi lasă acest piept de curcan cu bacon să se rumenească.
Sursa foto http://www.lavenderandlovage.com
http://www.lavenderandlovage.com
Citeşte si:
Piept de curcan cu sos de rosii